Chat Mobil

Chat Mobil – Această pagină web este o variantă de chat mobil și minimalistă a chat-ului KiwiIRC. Conectarea online se poate face prin aplicația pentru mobile. Aceasta oferă toate facilitățile chat-ului cum ar fi accesul la canalele de conversație (camera de chat principală #România) sau de jocuri/radio; Trivia (camera de chat #Trivia), Fazan (camera de chat #Fazan) și Radio (camera de chat #Radio). O excepție este accesul și utilizarea camerei web și a microfonului. Pentru a vă bucura de aceste facilități folosiți chat-ul online pentru DeskTop.

t

Mibbit Chat

De ce nu merge să folosesc webcam-ul (camera web) pe varianta de chat mobilă? Cum ar fi; conectarea de pe KiwiIRC, Mibbit, IrcCloud, Android! Varianta de chat pe mobile nu suportă folosirea unei camere web (webcam) sau a microfonului. Pentru aceste facilitați vă rugăm folosiți Chat-ul normal pentru desktop. Cum se poate schimba nickname-ul (porecla)? Scrie ca și mesaj pe camerele de chat /nick nume_dorit și trimite. În loc de nume_dorit veți scrie noul nickname (porecla dorita) pe care doriți să îl folosiți. – Conectează-te online

Internet Relay

Odată ce sunteți conectați online pe Chat Mobile, fie de pe telefon, tabletă sau altă aplicație, veți întâlni foarte multi useri. Atenție, în caz că sunteți începător veți putea să vă pierdeți foarte repede în acest mediu. Dacă nu știți un minim de comenzi de bază înainte de a intra pe Chat. Pană la urma urmei s-ar putea să nici nu mai știți să ieșiți din această rețea. De aceea vă recomandăm să vă documentați înainte. Nu vă faceți probleme că puteți găsi acest chat online romanesc o multitudine de informații.

Pe chat-ul nostru KiwiIRC.ro, găsești toate mediile de vârsta, de peste tot din tara. Ceea ce iți oferă ție o mare oportunitate de a găsi ce-ți dorești, comunicare, întâlniri Online pe camerele de chat, relații frumoase cu fete și băieți. Ai încredere că poți începe adevărate sentimente de dragoste, în fata monitorului, sentimente adevărate ce vor putea deveni reale. Conectarea pe chat se poate face și prin aplicații pentru mobile, sau prin mIRC (KiwiIRC script), folosind serverul; /server irc.kiwiirc.ro, 6667 (NON-SSL).

error: KiwiIRC este protejat !!