Chat online românesc cu webcam și microfon pentru desktop

Chat online românesc vă oferă plăcerea de a discuta cu multe fete și băieți interesanți pe aplicația webcam/microfon. Gratis și fără înregistrare! Nu este doar un simplu site de irc online. Este o platformă care permite căutarea de întâlniri plăcute. Chat KiwiIRC este un site deschis către toată lumea, așa că nu este greu să întâlnești persoane și în afara României.

Este canalul Oficial IRC Chat al acestui Server, Bine ați venit și chat plăcut!

Scrabble online în limba română este un super joc în care va trebui să îți concentrezi toate cunoștințele generate, astfel încât să reușești să acumulezi cât mai multe puncte pentru ai depăși pe toți în Top.

Este un joc de întrebări pentru toate vârstele ce aduce amuzament și cunoștințe Generale. Totodată este jucat pentru amuzament, plictiseală, și ca răsplată, va aduce puncte în clasamentul TOP 10.

Acest canal este un canal de ajutor cum este și #Help dar se axează mai mult pe problemele legate de canalul #România (kick/ban/reclamații operatori sau clienți) Acel canal va face nevoiași să intrați în caz că aveți ban de la unul din operatori de pe #România și acolo se vor da unban-uri pentru canal.

Conectare pe chat online românesc (Mirc)

Conectarea pe un altfel de chat online românesc cu webcam si microfon se poate face și prin aplicații pentru mobile (mibbit sau kiwiirc). Sau prin mIRC (script), folosind serverul. /server irc.kiwiirc.ro, port 2018 (SSL) sau 6667 (NON-SSL).

Probleme de conectare?

Dacă întâmpinați probleme de conectare pe chat online românesc (chenarul de mai jos nu se afișează) sau playerul de radio nu este afișat. Vă recomandăm să folosiți / descărcați browserul web (Google Chrome).

Siguranța online

Pentru KiwiIRC.ro, siguranța userilor este un subiect foarte important. Moderam în mod constant toate #Canalele și limbajul folosit pe site și facem tot posibilul pentru a proteja confidențialitatea și siguranța ta. Totuși, este important sa iți amintim ca aceasta siguranța online este de asemenea responsabilitatea ta. Așadar ai grija și gândește-te înainte de a acționa. Ramai în siguranța! Siguranța Online.

Navighează în siguranța

Siteul nostru oferă un grad mai mare de confidențialitate și de sigurantă decât o conexiune web necriptată. Această tehnologie reduce riscul ca informațiile să fie interceptate și folosite incorect de o tertă parte. Mulți vizitatori ai site-urilor au mai multă încredere să impărtăsească informații personale atunci când știu că folosesc o conexiune SSL.

Cere operator sau admin (VIP)

Dorești să devii administrator sau VIP (ircop) pe camerele de chat de pe KiwiIRC.ro? Pentru a putea primi accesul de admin / operator, va trebui să aveți un nickname înregistrat. Mai multe detalii despre cum ați putea deveni operator pe chat-ul nostru veți găsi pe pagina -Cerere operator-. Tot ce trebuie făcut, este să ne spuneți cât mai detaliat despre beneficiile pe care le puteți aduce chat-ului.

Pentru utilizatorii care folosesc mIRC pentru conectare, vă rugăm să utilizați această comandă: /server irc.kiwiirc.ro:6667. Vă rugam să verificați periodic pagina noastră de chat deoarece unele informații se pot modifica (precum ip-ul serverului) din motive de securitate.