Termeni Si Conditi

Este necesar sa cititi si sa acceptati acesti termeni si conditii in totalitatea lor. Vizitarea acestui site in continuare presupune ca sunteti de acord cu acesti termeni si conditii. Serviciile pe care acest site le furnizeaza sunt rezervate persoanelor de peste 18 ANI. Acesti Termeni si Conditii de utilizare sunt aplicabili site-ului KiwiIRC.ro gazduit de compania Kiwi Irc Romania. Orice persoana care acceseaza acest site va trebui sa citeasca acesti Termeni si Conditii prezentati in continuare, inainte de accesarea site-ului, si va trebui sa-i accepte fara alte limitari sau rezerve. KiwiIRC.ro isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Termenii si Conditiile. In cazul in care nu acceptati Termenii si Conditiile prezentate, va rugam sa NU utilizati acest site. Drepturi de autor ale intregului continut al acestui site (date, imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date) este proprietatea KiwiIRC.ro si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara obtinerea unui acord prealabil in scris se pedepseste conform legilor in vigoare. Continutul site-ului KiwiIRC.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand forma electronica fara permisiunea anterioara scrisa a reprezentantilor kiwi IRC.

Modificari ale acestor Termeni si Conditii – KiwiIRC poate modifica acesti Termeni si Conditii la anumite intervale de timp fara a anunta vizitatorii personal. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostiinta vizitatorilor prin afisare pe site-ul web la KiwiIRC.ro. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre vizitatori daca acesta continua sa foloseasca site-ul dupa afisarea lor website.

Jurisdictia acestui site web este controlat de catre kiwi IRC. Prin accesarea acestui site, vizitatorul accepta ca orice disputa legata sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar Clientul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a tribunalelor Romaniei. Acest site web poate fi accesat de oriunde in Romania si de peste hotare. KiwiIRC nu ofera nici o asigurare ca continutul acestui site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca vizitatorul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.

Confidentialitate KiwiIRC nu garanteaza ca utilizarea de catre vizitator a acestui site va fi confidentiala. Kiwi IRC nu este responsabil pentru nici o paguba pe care o sufera vizitatorul sau alta persoana ca rezultat al confidentialitatii cu privire la utilizarea de catre vizitator a acestui site. Orice informatie pe care Clientul o dezvaluie pe site se poate sa nu fie in siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face vizitatorul cand foloseste acest site web. Unele servicii pe care le acceseaza Clientul pe acest site ii permit sa primeasca informatii cu caracter personal. Clientul accepta sa adere la acesti Termeni si Conditii Clientul confirma ca a citit si acceptat acesti Termeni si Conditii. Utilizarea Serviciului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor Termeni si Conditii .

Securitate.

Vizitatorul ia la cunostinta ca kiwiIRC nu poate controla si nu ofera nici un fel de sugestii, garantii sau conditii privind securitatea sau continutul informatiilor care trec prin reteaua sa de comunicatii si prin Internet. Clientul ia la cunostinta ca serviciile sunt disponibile prin Internet si desi KiwiIRC va face tot ce ii sta in putinta pentru a mentine securitatea informatiilor, nu poate garanta ca informatia pe care vizitatorul o primeste sau o trimite folosind serviciile va fi permanent in siguranta.