Vrei sa fi DJ?

Crezi ca ai spirit de echipa si printre hoby-urile tale se numara muzica si poti inproviza in direct, atunci Echipa KiwiIRC Dj Radio te asteapta sa te alaturi colectivului nostru, in calitate de moderator.

Daca ai un microfon , o voce placuta , dictie nu ezita sa ne contactezi pe admin@kiwiirc.ro sau direct de la Contact de pe site.

Trebuie sa iti placa muzica dance , buna dispozitia , sa ai minim 18 ani , sa ai o conexiune la internet minima de 2 mb si timp liber suficient pentru astfel de activitate.

 • Te-ai gandit candva daca ai putea sa fi in fata microfonului si sa vorbesti zecilor de ascultatori?
 • Ti-ai dori sa realizezi o emisiune la radio?
 • Vocea ta suna bine? daca da..si ai abilitati in comunicare,Radio KiwiIRC te asteapta, da-ne un semn si noi te vom ajuta!…
 • Cerinte:

  – conexiune minimă la internet de 256 KBPS;
  – voce placută, imaginaţie bogată pentru improvizaţii în direct şi citire cursivă;
  – vârsta minimă este de 16 ani;
  – bun cunoscător al următoarelor programe: Sam BROADCASTER, ShoutCAST etc.;
  – experienţă la un alt post de radio;
  – microfon (de preferinţă un microfon profesional sau cel puţin un microfon care să reproducă vocea iniţială şi fără să producă “brum” sau “fâşâit”)

  IMPORTANT

  – Nu uitaţi să completaţi e-mail-ul real pentru a vă putea contacta înapoi, şi cât mai multe detalii despre tine (zona în care locuieşti, fosturile posturi de radio la care ai participat, intervalul de timp pentru care ai fi disponibil pentru emisiune etc.);
  – Este necesară seriozitatea, atât cu publicul cât şi cu staff-ul Radio KiwiIRC;
  – Cu cât descrierea va fi mai bine intocmită cu atat veţi avea mai multe şanse în a vă lua în calcul pentru postul de moderator RADIO;
  – După trimiterea formularului de contact ve-ţi fi contactat în cel mai scurt timp.
  Acesta este un job de DJ pe care îl facem din plăcere în timpul liber! Nu vă ridicaţi aşteptările la un salariu pe luna sau ceva de genul! O facem GRATIS pentru voi!

  error: KiwiIRC este protejat !!